Press  >  Tlačové správy 2014  >

Media centrum

Jean Todt – Prezident FIA v Bratislave !

09.12.2016

Prezident Medzinárodnej automobilovej federácie (FIA) Jean Todt navštívi v dňoch 9. - 10. 12. 2016 Bratislavu. Stane sa tak v súvislosti s konferenciou FIA Sport Regional Congress, Bratislava 2016 a FIA Central Europe Prize Giving 2016. Hostiteľom týchto dvoch významných podujatí je SAMŠ – Slovenská asociácia motoristického športu v spolupráci s partnerskými organizáciami – SLOVAKIA RING, ASA a Matador Group.

Jean Todt sa počas svojej dvojdňovej návštevy v Bratislave stretne v piatok s ministrom dopravy – Arpádom Ersékom a v sobotu prezidenta svetového motoristického športu prijme aj minister školstva, vedy výskumu a športu SR Peter Plavčan a viceprezident Prezídia Policajného zboru SR Ľubomír Ábel. Okrem rozvoja motoristického športu bude obsahom stretnutí aj bezpečnosť cestnej dopravy, programy a projekty dopravného vzdelávania mládeže, práca s talentami motoristického športu a rozvoj športovej motoristickej infraštruktúry.

Dovoľujeme si Vás pozvať na krátku tlačovú konferenciu, ktorá sa uskutoční po stretnutí ministra školstva Petra Plavčana so Jeanom Todtom v Zážitkovom centre vedy Aurelium v areáli Matador Holdingu na Bojnickej 3 Bratislava v sobotu 10.12.2016 o 11:30h.

Dušan Koblišek, Prezident SAMŠ.

Bratislava 8.12.2016

Tlačová správa na stiahnutie